Daudé interiors

a

Contacte

Rambla Felip Pedrell, 17 (43500 Tortosa)

rosa.daude@daudeinteriorisme.com
Tel: +34 977 44 17 17

Sobre mi

ROSA DAUDÉ - INTERIORISTA

Interiorista de professió i vocació, amb més de 25 anys d’experiència en la realització de projectes d’interiorisme i decoració, amb dos establiments, ubicats al centre històric de Tortosa: un dedicat a la venda de mobiliari & complements i l’altre especialitzat en productes de descans.

Formo part de la tercera generació d’una empresa familiar, amb més de 60 anys de trajectòria professional, en el sector de la fusteria artesanal i el moble a mida, oferint als clients confiança, qualitat i les millors marques de mobiliari nacionals i internacionals.

Els meus projectes

M’apassiona l’art, l’ecodisseny, el feng-shui, i junt amb la tecnologia proposo solucions a mida dels clients. M’agrada la distribució d’espais i crear ambients funcionals, equilibrats i adaptats a les necessitats dels clients.

L’essència del meu treball es basa en la confiança, honestedat, professionalitat i innovació.

Des de petita m’agrada dibuixar, crear i imaginar espais i intento plasmar en els meus projectes la creativitat i singularitat que requereix cada client.
Sóc una persona detallista, sensible i compromesa amb el treball ben fet. En aquesta web podràs conèixer els meus projectes i productes i estaré encantada de poder-te ajudar amb el que necessitis.